Bosch vinkøleskab

Bosch KSW38940 vinkøleskab

Bosch KSW38940 er et stort og fleksibelt vinkøleskab, som er blevet solgt i mange tusinde eksemplarer på verdensplan. Du får her mulighed for at købe et af de største vinkøleskabe på markedet, så du fremadrettet kan opbevare alle dine vinflasker på den rigtige måde.

NavnForhandlerPrisTotalprisLæs mere
Bosch KSW 38940 Wupti 12.299,00 12.299,00 Læs mere

Bosch ksw38940 vinkøleskab

Stort og rummeligt vinkøleskab med praktisk indretning og flere justeringsmuligheder

Bosch KSW38940 er et stort og rummeligt vinkøleskab, som har en kapacitet på 368 liter med mulighed for at opbevare op til 194 flasker på én gang. Vinkøleskabet er praktisk indrettet med seks træhylder, som nemt og hurtigt kan justeres i højden ved behov. Det er også muligt at tage en eller flere træhylde(r) ud, hvilket kan være praktisk i visse situationer.

Det omtalte vinkøleskab byder på et flot og tidløst design, hvorfor du kan stolt kan vise dit vinkøleskab frem i dit hjem. Således kan du opbevare din vin med stil, hvilket du selvfølgelig ikke har noget imod.

Indvendige termometre, elektronisk temperaturstyring og LED-belysning

Bosch KSW38940 er udstyret med to indvendige termometre og elektronisk temperaturstyring, hvilket gør det muligt at finde den helt rigtige temperatur til vinen. LED-belysningen er med til at sikre dig et godt overblik, ligesom det er med til at give et mere eksklusivt udtryk.

Vinkøleskabet bliver leveret højrehængslet, hvilket de fleste vinentusiaster foretrækker. Bosch KSW38940 byder også på en håndfuld andre højdepunkter bestående af dynamisk køling, aktivt kulfilter, lavt energiforbrug og lavt støjniveau. Der er generelt rigtigt mange fordele ved dette vinkøleskab, hvorfor det er alle pengene værd.

De vigtigste specifikationer og højdepunkter:

  • Kapacitet: 197 flasker
  • Energiklasse: B
  • Støjniveau: 42 dB(A)
  • Antal hylder: 6
  • Antal kølezoner: 2
  • Bruttovægt: 88 kg.
  • UV-beskyttelse: Ja

Hvorfor skal jeg købe et Bosch vinkøleskab?

Bosch er som bekendt en tysk producent, som bl.a. er kendt for at designe og udvikle hårde hvidevarer af højeste kvalitet. Hvad enten du køber en vaskemaskine, ovn, kogeplade, emhætte eller vinkøleskab fra denne producent, så kan du være sikker på, at kvaliteten er på sit højeste.

Du skal købe et Bosch vinkøleskab, hvis du drømmer om at blive ejer af et moderne, praktisk og brugervenligt vinkøleskab, der præsenterer din vin på den mest eksklusive måde. Dermed er du sikret fuld værdi for alle pengene, så du aldrig vil komme til at føle, at din investering har været spildt.

I dag er det muligt at købe et Bosch vinkøleskab til en yderst fair pris, så priserne vil højst sandsynligt også matche dit budget. Bosch yder desuden 100 dages tilfredshedsgaranti, hvilket er en garantiordning, som de færreste producenter kan matche. Hvis du ikke er tilfreds med dit nye vinkøleskab, så kan du returnere det inden for 100 dage.