Caso vinkøleskab

Caso Germany er en tysk producent, som har designet, udviklet og fremstillet maskiner og udstyr til det moderne køkken i mange år. Caso har gjort sig positivt bemærket med sit fokus på at designe produkter, der tilbyder mere komfort og fornøjelse end hidtil.

Caso er i høj grad et innovativt brand, som formår at skille sig ud fra mængden. Den tyske producent har bl.a. vakt opsigt med sine vinkøleskabe. Æstetiske former, høj brugervenlighed og moderne teknologi er noget af det, der kendetegner vinkøleskabe fra Caso. Førnævnte kendetegn er med til at belyse, hvorfor der er så mange forbrugere, der vælger at investere i et Caso vinkøleskab.

Ledte du oprindeligt efter en Caso vinkøleskab test, så kan du med fordel læse de nye produktanmeldelser på denne side. Vi omtaler en række kendte vinkøleskabe fra Caso.

Caso WineMaster 38 (CS650)

Caso vinkøleskab WineMaster 38Caso WineMaster 38 / CS650 er et topmoderne vinkøleskab i tysk kvalitet. Vinkøleskabet tilhører den lave prisklasse, hvor du har mulighed for at investere i et flot vinkøleskab trods et lavt budget. Du kan med al sandsynlighed stille dig tilfreds med denne model, hvis du blot har brug for at opbevare et mindre parti vin.

Mellemstort vinkøleskab med god kapacitet og mange detaljer

Caso WineMaster 38 / CS650 er navnet på dette mellemstore vinkøleskab. Kapaciteten er på 38 flasker, hvilket vil være tilstrækkeligt for langt de fleste vinsamlere. Vinkøleskabet passer ind i de fleste hjem – både størrelses- og designmæssigt. Vil du være sikker på altid at kunne opbevare dine vine ved den rigtige temperatur, så kan du overveje at købe dette vinkøleskab.

Modellen byder på mange forskellige detaljer, som du skal kende til. Du vil bl.a. opleve den solide glasdør med isoleret sikkerhedsglas. Det isolerede sikkerhedsglas har til opgave at beskytte dine vine mod skadelige UV-stråler. Dermed skal du ikke bekymre dig for, om sollyset mon kan trænge igennem.

Flot, funktionel og praktisk model

Det omtalte Caso vinkøleskab kommer med et design, som er hundrede procent gennemført. Det er fremstillet af de bedste materialer, og det udstråler klasse og høj kvalitet. Kombinationen af rustfrit stål og træ er noget af det, der gør designet helt unikt. Vil du opbevare dine vinflasker med stil, så får du her en gylden mulighed for at realisere det ønske.

Vinkøleskabet imponerer også med ventilatorfunktion, LED-belysning, to forskellige kølezoner og brugervenligt display. Temperaturen kan reguleres mellem 5 og 22 grader. Modellen tilhører energiklasse A og har et støjniveau på 40 dB(A).

ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
Wupti 4.769,00 4.769,00 Læs mere

De vigtigste specifikationer og højdepunkter:

 • Kapacitet: 38 flasker
 • Energiklasse: A
 • Støjniveau: 40 dB(A)
 • Antal hylder: 7
 • Antal kølezoner: 2
 • Bruttovægt: 43,8 kg.
 • UV-beskyttelse: Ja

Caso WineMaster 66 (CS660)

Caso WineMaster 66Caso WineMaster 66 / CS660 er endnu et interessant vinkøleskab fra den tyske producent. Der er tale om et lidt større vinkøleskab, som helt naturligt også koster en smule mere. Modellen har været på markedet i mange år, hvor den er blevet solgt i utallige eksemplarer. Du kan også blive indehaver af dette Caso vinkøleskab, hvis du sætter pris på høj kvalitet.

Rummeligt vinkøleskab i flot design samt attraktive funktioner

Caso WineMaster 66 / CS660 er et rummeligt vinkøleskab med plads til 66 flasker. Modellen har to separate kølezoner, hvilket giver en oplagt mulighed for at opbevare forskellige vintyper. Det er tilmed værd at bemærke det stilfulde og elegante design, som i den grad passer ind i det nordiske hjem.

Fronten er fremstillet af rustfrit stål, mens hylderne er fremstillet af kraftigt træ. Træhylderne er udtagelige og kører på kuglelejer. Således kan du nemt rengøre træhylderne, hvis der er behov for det. Du er sikret optimal UV-beskyttelse af dine vine takket være det isolerede sikkerhedsglas i vinkøleskabets dør. Det skal desuden nævnes, at dette Caso vinkøleskab ikke er egnet til indbygning.

ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
Wupti 6.048,00 6.048,00 Læs mere

Kvalitet for alle pengene samt høj brugervenlighed

Caso WineMaster 66 / CS660 er et vinkøleskab, der lever op til de mange positive anmeldelser. Du er som kunde sikret kvalitet for alle pengene, hvis du køber dette vinkøleskab, hvor der ikke er grundlag for at kritisere hverken kvalitet, komfort eller brugervenlighed. Enhver bruger kan betjene dette vinkøleskab, hvor man let kan regulere temperaturen.

Du kan også komme til at opleve dette eftertragtede vinkøleskab, som imponerer med den vendbare dør, det lave støjniveau og det lave energiforbrug. Du kan opbevare dine vinflasker på den flotteste og mest hensigtsmæssige måde. Ydermere kan du reducere dit strømforbrug med dette vinkøleskab, som tilhører energiklasse A. Der er altså mange gode grunde til at købe det omtalte Caso vinkøleskab.

De vigtigste specifikationer og højdepunkter:

 • Kapacitet: 66 flasker
 • Energiklasse: A
 • Støjniveau: 41 dB(A)
 • Antal hylder: 7
 • Antal kølezoner: 2
 • Bruttovægt: 56,6 kg.
 • UV-beskyttelse: Ja

Caso WineDuett 21 (CS630)

Caso WineDuett Touch 21Caso WineDuett 21 / CS630 hører til blandt de mindste vinkøleskabe på markedet. Selvom der er tale om et lille og billigt vinkøleskab, så skal man ikke undervurdere modellen. Modellen er spækket med funktioner og specifikationer, som enhver vinentusiast vil sætte stor pris på. Caso Germany kan med stolthed præsentere dig for dette pragteksemplar af et vinkøleskab.

Det lille, kompakte og indbydende vinkøleskab

Caso WineDuett 21 / CS630 er et lille vinkøleskab, som får dine vinflasker til at se mere eksklusive og indbydende ud. Vinkøleskabet udstråler kvalitet og klasse ud over alle grænser. Den høje klasse hænger sammen med de flotte træhylder og det stilrene design. Du har mulighed for at opbevare op til 21 flasker, hvis du køber dette vinkøleskab. Vinkøleskabet kan udelukkende bruges fritstående og kan altså ikke bruges til indbygning.

Vinkøleskabet kan med fordel stå synligt fremme, da det vil med sikkerhed vil imponere alle hjemmets beboere og gæster. Designet passer ind i de fleste moderne hjem, så mon ikke det også vil passe godt ind i dit hjem. Det er ganske simpelt at rengøre og vedligeholde dette vinkøleskab, som er praktisk på alle parametre. Ydermere er det muligt at flytte rundt på det, da det er både kompakt og let.

ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
Wupti 2.523,00 2.523,00 Læs mere

Anmelderrost vinkøleskab med to kølezoner og isoleret sikkerhedsglas

Caso WineDuett 21 / CS630 har to kølezoner, som du kan indstille individuelt. Skal du opbevare dine vinflasker ved forskellige temperaturer, så vil disse kølezoner komme dig til gode. Den øverste del har plads til 6 flasker, mens den nederste del har plads til 15 flasker. Du kan også anvende den samme temperatur i hele vinkøleskabet, hvis du ønsker det.

Vi har at gøre med et anmelderrost vinkøleskab, som efterhånden er blevet testet af mange forskellige medier og forbrugere. Vinkøleskabet får nærmest udelukkende positive ord med på vejen, hvilket blot er med til at understrege, at det er alle pengene værd. Modellen er energivenlig og støjer minimalt. Du kan have det stående i køkkenet, ligesom du kan have det stående på hjemmekontoret eller stuen. Det er svært ikke at lade sig imponere af dette vinkøleskab.

De vigtigste specifikationer og højdepunkter:

 • Kapacitet: 21 flasker
 • Energiklasse: C
 • Støjniveau: 45 dB(A)
 • Antal hylder: 7
 • Antal kølezoner: 2
 • Bruttovægt: 28 kg.
 • UV-beskyttelse: Nej

Det skal du vide om Caso vinkøleskabe

Caso vinkøleskabe bliver efterspurgt som aldrig før, og det er der flere logiske årsager til. Den tyske producent har i årevis præsenteret forbrugere fra hele verden for sine unikke vinkøleskabe, hvor der er taget højde for selv de mindste detaljer. I denne guide er du blevet introduceret for en række udvalgte vinkøleskabe, som måske kunne være noget for dig. I den forbindelse er det vigtigt at slå fast, at Caso også har produceret mange andre vinkøleskabe.

Tysk kvalitet: Caso byder på tysk kvalitet, og tysk kvalitet slår aldrig fejl. Vælger du at købe et Caso vinkøleskab, så vil du straks finde ud af, at kvaliteten befinder sig på højeste niveau. Caso sætter altid kvaliteten i højsæde, hvad enten der er tale om et vinkøleskab eller en anden maskine. Alle de anvendte materialer er blevet nøje udvalgt for at sikre en kvalitet, der lever op til producentens strenge krav.

Budgetvenlige: Caso vinkøleskabe koster – på trods af den høje kvalitet – ikke en formue. Caso fremstiller vinkøleskabe i mange forskellige prisklasser. Den tyske producent er dog mest kendt for at udbyde vinkøleskabe i den lave prisklasse. Selvom du har et stramt budget, kan du købe et vinkøleskab, der matcher alle dine ønsker. Finder du et vinkøleskab, der matcher dine krav og dit budget, så kan du være sikker på at have valgt rigtigt. Du kan tilmed være heldig at falde over et vinkøleskab tilbud, så du kan spare endnu flere penge.

Brugervenlige: Du kan ligeledes gøre klogt i at købe et Caso vinkøleskab, hvis du sætter pris på høj brugervenlighed. Du kan selvfølgelig vælge at læse den medfølgende brugsvejledning, men det vil sjældent være nødvendigt. De moderne vinkøleskabe kommer med flotte displays, hvor du altid kan holde øje med den aktuelle temperatur. Derudover er der monteret knapper til at justere temperaturen. Har du blot et basalt kendskab til brug af vinkøleskabe, så er det meget begrænset, hvad der kan gå galt.

Alle Caso vinkøleskabe

NavnForhandlerPrisTotalprisLæs mere
Caso Winecase 8 Wupti 1.411,00 1.411,00 Læs mere
Caso WineCase 6 Wupti 1.544,00 1.544,00 Læs mere
Caso WineDuett 12 Wupti 2.061,00 2.061,00 Læs mere
Caso WineDuett Touch 12 Wupti 2.143,00 2.143,00 Læs mere
Caso WineDuett 21 Wupti 2.523,00 2.523,00 Læs mere
Caso WineSafe 12 Black Wupti 2.940,00 2.940,00 Læs mere
Caso WineSafe 12 Classic Wupti 2.999,00 2.999,00 Læs mere
Caso WineDuett Touch 21 Wupti 3.112,00 3.112,00 Læs mere
Caso WineMaster 24 Wupti 4.201,00 4.201,00 Læs mere
Caso Outdoor Cooler CS680 Wupti 4.498,00 4.498,00 Læs mere
Caso WineSafe 43 Wupti 4.533,00 4.533,00 Læs mere
Caso WineMaster 38 Wupti 4.769,00 4.769,00 Læs mere
Caso WineMaster 66 Wupti 6.048,00 6.048,00 Læs mere
Caso WineMaster Touch 66 Wupti 6.514,00 6.514,00 Læs mere
Caso WineMaster 180 Wupti 7.599,00 7.599,00 Læs mere
Caso Winemaster Touch A One 44 Wupti 11.590,00 11.590,00 Læs mere
Caso WineMaster 126 Wupti 11.590,00 11.590,00 Læs mere
Caso WineSafe 18 - indbygningsvinskab Wupti 11.590,00 11.590,00 Læs mere

Wupti.com er en af de forhandlere, du kan opsøge, hvis du skal købe et Caso vinkøleskab til en fordelagtig pris. Vi kan varmt anbefale dig at besøge denne online forhandler.