Caviss vinkøleskabe

Vinkøleskabe fra Caviss

Fransk engrovirksomhed med speciale i husholdningsmaskiner og lækre vinkøleskabe, der produceres i Kina og Ungarn.

Det er et stabilt firma, der har eksisteret siden 1971 og genererer mere end 80 millioner euro af den årlige omsætning. Det repræsenterer (i 2017) omkring 10% af markedet for vinkøleskabe i Frankrig så Caviss er bestemt en producent, som er værd at holde øje med hvis man er på udkig efter et vinkøleskab.

Caviss Vinkøleskab

Priser på Caviss vinkøleskabe

På grund af de lave produktionsomkostninger i Østen er Caviss i stand til at producere meget billige vinkøleskabe, hvilket gør modellerne attraktive for dig, der er på budget, eller som er i tvivl om dit fremtidige behov.

Mærket Caviss er kendt for et klassisk design, der ikke stikker ud, og er prisen taget i betragtning et godt køb. 80% af sortimentet er mindre skabe bygget til opbevaring i nogle måneder. Virksomheden fokuserer primært på salg til restauranter.

Ikke alle modeller holder energiniveau A, og der har været problemer med larm fra tidligere modeller. De afgav mere støj end angivet fra producenten.

Endelig behandles dørene til vinkøleskabene ikke konsekvent med anti-UV. Så pas på ikke at udsætte dem for sollys, men sæt snarere din Caviss i et mørkt hjørne.

Aktuelle nyheder og priser på Caviss vinkøleskabe

Caviss SE124CBE, 24 flasker

ForhandlerPrisTotalprisLæs mere

Caviss SE238CBE, 38 flasker

ForhandlerPrisTotalprisLæs mere

Caviss SE142CBE, 42 flasker

ForhandlerPrisTotalprisLæs mere