Liebherr vinkøleskab

Liebherr er navnet på en tysk produktionsvirksomhed, som første gang så dagens lys i 1949. Producenten fremstiller en hel verden af produkter – lige fra gravemaskiner og kraner til husholdningsprodukter. Liebherr er mest kendt for at fremstille kølefryseskabe, køleskabe og ikke mindst vinkøleskabe.

Liebherr vinkøleskab priser – Prisklasser og værdier

Priserne på vinkøleskabene befinder sig på et niveau, hvor alle forbrugere kan være med. Liebherr er blevet et kendt og eftertragtet brand blandt vinglade danskere. Producentens mange vinkøleskabe har fundet vej til landsdækkende butikker, hvor der er mulighed for at gøre en god handel. Liebherr er en idérig og innovativ virksomhed, som altid sigter efter det bedste resultat. Der lægges særlig stor vægt på kvalitet, teknologi og brugervenlighed, hvilket de mange vinkøleskabe tydeligt bærer præg af. Søger du efter Liebherr vin, vil du blive præsenteret for de mange glimrende vinkøleskabe.

Liebherr WKb 4212-20 001

Liebherr WKb 4212-20 001Liebherr WKb 4212-20 001 er et stort vinkøleskab, som kan rumme 200 flasker ad gangen. Skal du opbevare en stor vinsamling, så vil dette vinkøleskab være særligt interessant for dig. Kapacitetsmæssigt er det svært at finde et bedre vinkøleskab, da det ikke er alle vinkøleskabe, der tager hensyn til den store vinsamler.

God plads, nem regulering af temperaturen og udvendigt display

Vi har allerede været kort inde på, at pladsen er god, hvilken er en markant fordel. Du vil næppe komme til at løbe tør for plads, hvis du vælger at købe et vinkøleskab med så meget plads. Selvom du ikke kan fylde skabet op på nuværende tidspunkt, så kan du glæde dig ved tanken om, at du sagtens kan udvide din vinsamling uden at skulle købe et større vinkøleskab.

Det er en smal sag at justere temperatur takket være den høje brugervenlighed. Skabet har én kølezone, som kan indstilles mellem 5 og 20 grader. Ønsker du at regulere temperaturen, skal du blot trykke på knapperne, som befinder sig ved siden af displayet. Betjening foregår via MagicEye, som er en teknologisk perle. Skabet har indvendigvis lys, så du altid har det fulde overblik over, hvilke vinflasker du har på lager.

Minimal støj, praktiske hylder af bøgetræ og aktivt kulfilter

Liebherr WKb 4212-20 001 skiller sig ud fra støjende vinkøleskabe. Dette Liebherr vinkøleskab har et støjniveau på blot 41 dB(A), hvorfor du kan være sikker på ikke at blive generet. Hvad enten temperaturen er høj eller lav, vil støjniveauet være lavt.

De integrerede hylder er massive og kan sagtens holde til at opbevare mange vinflasker. Hylderne er fremstillet af bøgetræ og byder på et kvalitetsniveau, som de færreste konkurrenter kan matche. Træhylderne holder sig pæne og intakte i mange år, hvis du vedligeholder og rengører dem korrekt.

Det aktive kulfilter sørger for, at luften bliver renset, så eventuelle lugte ikke kommer til at påvirke vinens smag. Således kan du være helt tryg ved at opbevare dine vine i skabet. Vinkøleskabet kan stå i ethvert rum – selv rum med meget sollys. Der er nemlig UV-beskyttelse i glasdøren, så dine gode vine ikke skal lide unødig skade.

De vigtigste specifikationer og højdepunkter:

 • Kapacitet: 200 flasker
 • Energiklasse: A
 • Støjniveau: 41 dB(A)
 • Antal hylder: 6
 • Antal kølezoner: 1
 • Bruttovægt: 84 kg.
 • UV-beskyttelse: Ja
ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
Wupti 11.590,00 11.590,00 Læs mere

Liebherr WKb 3212-20 001

Liebherr WKb 3212-20 001Liebherr WKb 3212-20 001 er et mellemstort vinkøleskab fra den tyske producent. Den store kapacitet betyder, at du potentielt kan opbevare 164 flasker på én gang. Liebherr har endnu en gang formået at designe og udvikle et vinkøleskab, der lever op til krav til såvel kvalitet som funktionalitet. Prismæssigt befinder modellen sig i den mellemhøje prisklasse.

Det ideelle vinkøleskab til den ekstra store vinsamling

Ligger du inde med en ekstra stor vinsamling, så fortjener du også at eje et stort vinkøleskab. Skal du kunne nyde dine vine til fulde, så skal vinen opbevares ved den rigtige temperatur, hvilket kan lade sig gøre med dette vinkøleskab. Selvom skabet kun byder på én kølezone, så kan du alligevel selv bestemme temperaturen.

Du kan følge den aktuelle temperatur døgnet rundt, hvis det betyder meget for dig, at temperaturen er den helt rigtige. Det udvendige digitale display informerer dig om den aktuelle temperatur, så du aldrig skal være i tvivl. Dette Liebherr vinkøleskab har i øvrigt justerbar ventilation og recirkuleret luftkøling, hvilket skaber de bedste vilkår.

Enestående kvalitet, unikt design og lækre detaljer

Liebherr WKb 3212-20 001 er en vaskeægte bestseller, som du fortjener at nyde synet af hver dag. Liebherr har benyttet sig af nogle af de bedste materialer for at fremstille dette pragtfulde vinkøleskab. Det fritstående vinkøleskab skaber opmærksomhed med sit unikke design, hvor elegance og klasse udgør nogle af nøgleordene. Det er de færreste vinentusiaster, der ikke vil synes om designet, som er ganske enestående.

Dette Liebherr vinkøleskab har mange lækre detaljer, som du kan kigge nærmere på, før du træffer en endelig beslutning. Du kan frit fordele dine vinflasker på de fire hylder, hvor du kan inddele vinen, som du vil. Du kan f.eks. placere dine flasker efter, hvilke vine du forventer at drikke først. Den indvendige belysning præsenterer din vinsamling på den flotteste måde.

Den generelle vurdering fra tidligere kunder er, at dette Liebherr vinkøleskab er alle pengene værd. Føler du dig overbevist, kan du give vinkøleskabet en chance, så du nemmere kan vurdere, om det lever op til dine forventninger.

De vigtigste specifikationer og højdepunkter:

 • Kapacitet: 164 flasker
 • Energiklasse: A
 • Støjniveau: 40 dB(A)
 • Antal hylder: 3
 • Antal kølezoner: 1
 • Bruttovægt: 70 kg.
 • UV-beskyttelse: Ja

Liebherr WKEes 553-20 001 Vin

Liebherr WKEes 553-20 001 Vin er et af de mindste, mest elegante og bedste vinkøleskabe. Såfremt det ikke er et must for dig at opbevare store mængder vin, så kan du overveje at købe dette lille vinkøleskab med plads til 18 flasker. Flaskerne kan fordeles på tre hylder, så du hurtigt kan åbne skabet og tage en flaske ud, når du skal nyde en god flaske vin.

Lille, elegant og funktionelt vinkøleskab

Der er mange fordele ved at vælge et lille og elegant vinkøleskab. Du får først og fremmest et vinkøleskab, som man kan finde plads til i de fleste rum. Det fylder kun ganske lidt og kan flyttes rundt på, hvis man er utilfreds med placeringen. Hvad angår installation og montering, skal du være opmærksom på, at modellen kun er egnet til indbygning. Du kan altså ikke bruge vinkøleskabet fritstående. Det er oplagt at montere det under køkkenbordet. Liebherr vinkøleskab indbygning – det får du her.

Funktionaliteten er i højeste klasse. Du får et vinkøleskab med alle de mest nødvendige funktioner og specifikationer. Det omfatter bl.a. UV-beskyttelse, temperaturregulering samt mulighed for at vende skabsdøren efter behov.

Lydsvag, strømbesparende og populær model

Dette Liebherr vinkøleskab er med sikkerhed en af de mest lydsvage modeller på markedet for vinkøleskabe. Støjniveauet er blevet målt til 35 dB(A), så du vil ikke komme til at opleve problemer med støj af nogen art.

Det er en strømbesparende model, som tilhører energiklasse A. Du kan med andre ord holde dit strømforbrug nede, hvilket vil komme din økonomi til gode. Det er svært at komme uden om den høje popularitet, som befinder sig på sit højeste. Der er tilsyneladende mange danske vinentusiaster, som har brug for at få opbevaret og udstillet en mindre vinsamling.

De vigtigste specifikationer og højdepunkter:

 • Kapacitet: 18 flasker
 • Energiklasse: A
 • Støjniveau: 35 dB(A)
 • Antal hylder: 3
 • Antal kølezoner: 1
 • Bruttovægt: 33 kg.
 • UV-beskyttelse: Ja
ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
Wupti 11.164,00 11.164,00 Læs mere
Køkkenforhandler 14.499,00 14.499,00 Læs mere

Liebherr WKt 6451-21 001

Liebherr vinkøleskab WKt 6451-21 001Liebherr WKt 6451-21 001 er tilegnet dig, der vil have det bedste af det bedste, når det handler om vinkøleskabe. Du får her et stort og rummeligt vinkøleskab, hvor der med al sandsynlighed er plads til hele din vinsamling. Der er plads til mange hundrede liter vin i dette Liebherr vinkøleskab, så hverken du eller dine gæster kommer til at tørste.

Stort, eksklusivt og gennemført vinkøleskab

Skal det være stort, eksklusivt og gennemført, så vil dette vinkøleskab være tilegnet dig. Liebherr WKt 6451-21 001 kan rumme op til 312 flasker, hvilket er en kapacitet, som de færreste andre vinkøleskabe kan præstere. Du kan frit fordele dine vine på de syv hylder.

Vinkøleskabet har kun én kølezone, hvorfor det er egnet til opbevaring af vine ved samme temperatur. Du kan altid indstille temperaturen efter, hvilken vintype du skal opbevare og køle. Har du brug for at opbevare dine vine ved forskellige temperaturer, skal du have fat i et vinkøleskab med flere kølezoner.

Lavt strømforbrug, lavt støjniveau og vendbar skabsdør

Liebherr WKt 6451-21 001 tilhører energiklasse A++, hvilket er den anden bedste energiklasse i rækken. Du får et pragtfuldt vinkøleskabt med et lavt strømforbrug. Ydermere er støjniveauet lavt – kun 41 dB(A). Støjniveauet er lavere end niveauet for en normal samtale, hvilket er ganske optimalt til hjemmebrug.

Den vendbare skabsdør sikrer dig, at du kan tilpasse åbningsretningen efter dine behov. Denne brunlige Liebherr vinkøler er en fritstående model, som vil passe ind i et klassisk dansk hjem. Fortjener dine vine den bedste modningsproces, så kan du gøre dig selv en tjeneste ved at købe et stort og funktionelt Liebherr vinskab – eller også kendt som Liebherr vinidor. Modellen er flere gange blevet kåret som det bedste vinkøleskab fra producenten.

De vigtigste specifikationer og højdepunkter:

 • Kapacitet: 312 flasker
 • Energiklasse: A++
 • Støjniveau: 41 dB(A)
 • Antal hylder: 7
 • Antal kølezoner: 1
 • Bruttovægt: 96 kg.
ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
Wupti 11.590,00 11.590,00 Læs mere

Alle Liebherr vinkøleskabe

NavnForhandlerPrisTotalprisLæs mere
LiebHerr WKEes 553-20 Wupti 11.164,00 11.164,00 Læs mere
LiebHerr UWKes 1752-20 Wupti 11.590,00 11.590,00 Læs mere
LiebHerr UWT 1682-20 Wupti 11.590,00 11.590,00 Læs mere
LiebHerr UWTes 1672-20 Wupti 11.590,00 11.590,00 Læs mere
LiebHerr WKb 4212-20 Wupti 11.590,00 11.590,00 Læs mere
LiebHerr WKEgb 582-20 001 Vinskab Wupti 11.590,00 11.590,00 Læs mere
LiebHerr WKEgw 582-20 001 Vinskab Wupti 11.590,00 11.590,00 Læs mere
Liebherr WKes 653-20 Wupti 11.590,00 11.590,00 Læs mere
LiebHerr WKt 6451-21 001 Vinskab Wupti 11.590,00 11.590,00 Læs mere
LiebHerr WKEes 553-20 Køkkenforhandler 14.499,00 14.499,00 Læs mere