Siemens vinkøleskab

Siemens er et mærke, som du skal kende til, hvis du er på jagt efter det bedste vinkøleskab. Den tyske producent er mest kendt for sin brede portefølje af hårde hvidevarer og køkkenmaskiner, hvor der også indgår et mindre udvalg af vinkøleskabe.

Siemens KS38WA40 vinkøleskab

Siemens KS38WA40 er et af de mest efterspurgte vinkøleskabe hos de danske forhandlere af vinkøleskabe. Der er tale om et mellemstort vinkøleskab, som måske vil være det helt rigtige valg for dig.

Flot vinkøleskab med mange features og detaljer

Siemens KS38WA40 er et flot vinkøleskab, som byder på flere visuelle detaljer. Det er værd at tage et kig på de sølvlakerede sider og glasdøren med aluminiumsramme, som er nogle af de mest fremtrædende visuelle detaljer.

Du får et praktisk vinkøleskab med mange hylder, hvor der er god plads til at opbevare både vin og forskellige former for delikatesse. Vinkøleskabet skiller sig ud fra mængden med sin praktiske delikatessehylde i glas, som du med fordel kan benytte dig af, hvis du vælger at købe dette vinkøleskab til dit hjem.

Højdejusterbare fødder, dynamisk køling og smart temperaturstyring

Siemens KS38WA40 kommer med højdejusterbare fødder, som er med til at sikre god stabilitet og optimal fleksibilitet. Temperaturen kan indstilles fra +5 til 22+ grader, så du kan altid finde den helt rigtige temperatur til din vin. Der er også to forskellige temperaturzoner, så du behøver ikke at opbevare alle dine flasker ved samme temperatur.

Det populære Siemens vinkøleskab kan aflåses, så du kan sove roligt om natten uden at bekymre dig for dine dyrebare vinflasker. Siemens KS38WA40 har også elektronisk temperaturstyring med touch control, hvilket er ganske simpelt at arbejde med. Vinkøleskabet er både nemt at sætte op, rengøre og vedligeholde.

De vigtigste specifikationer og højdepunkter:

  • Kapacitet: 106 flasker
  • Energiklasse: B
  • Støjniveau: 42 dB(A)
  • Antal hylder: 5
  • Antal kølezoner: 2
  • Bruttovægt: 86 kg.
  • UV-beskyttelse: Ja

Siemens vinkøleskab – De vigtigste fordele

Der er mange fordele ved at købe et vinkøleskab fra Siemens, hvor du aldrig vil blive skuffet over hverken kvalitet eller design. Siemens holder, hvad de lover, hvorfor du kan forvente, at det bestilte vinkøleskab er som beskrevet.

Siemens har kun produceret et mindre antal vinkøleskabe, men det ændrer ikke på det faktum, at du kan købe et Siemens vinkøleskab til en god pris. Siemens tager højde for både design, teknologi, brugervenlighed og støjniveau, når de designer og udvikler vinkøleskabe.

Du kan købe dit kommende Siemens vinkøleskab på nettet, hvor du kan handle på flere forskellige webshops. Hvis du fortsat ikke er overbevist om, at et Siemens vinkøleskab er noget for dig, så kan du læse nogle af de mange positive bedømmelser, som du kan finde på nettet.

ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
Wupti 11.590,00 11.590,00 Læs mere