SMEG vinkøleskabe

SMEG er en italiensk virksomhed, der er grundlagt i 1906 af en smed fra en lille norditaliensk landsby. Virksomheden videreføres idag af 3. generation, der står i spidsen for en af Italiens mest anerkendte produktionsvirksomheder med datterselskaber, der forsyner private hjem over hele verden med hårde hvidevarer.

Priser på SMEG vinkøleskabe

NavnForhandlerPrisTotalprisLæs mere

Vinkøleskab fra SMEG
I kraft af SMEGs kompromisløse holdning til kvalitet, funktion og design ligger vinkøleskabe fra virksomheden i den dyre ende rent prismæssigt. Til gengæld får man en italiensk kraftpræstation af ingeniørkunst som et visuelt dragende samlingspunkt.

Alle SMEGs produkter er manifestationer af håndværksmæssig kvalitet, stolte designtraditioner og moderne kompromisløshed, når det gælder hensyntagen til miljø og klima i alle produktions- og distributionsled.

SMEGs produktlinjer spænder fra indbygningsklare skabe til fritstående skabe, alle skabt med sans for de mindste detaljer hvad enten det gælder funktionalitet, udseende eller klima.

De senere år har fabrikken udvidet sit sortiment til professionelle køkkener og har tillige en stor produktion inden for elektromedicinsk udstyr.