Vestfrost vinkøleskab

Vestfrost er et brand, du fortjener at kende til, hvis du er på udkig efter dit ideelle vinkøleskab. Vestfrost er en dansk producent, som blev grundlagt af Arne Højvig i 1963. Sortimentet bestod på daværende tidspunkt kun af hjemmefrysere. I dag består sortimentet også af køleskabe, vaskemaskiner, komfurer, vinkøleskabe og meget mere.

Vestfrost hører til blandt verdens største producenter af køle- og fryseskabe, hvilket i sig selv er en imponerende bedrift. Vestfrost beskæftiger mange hundrede ansatte, som knokler for at designe og udvikle de bedste vinkøleskabe og andre nyttige maskiner til hjemmet. Producenten er kendt herhjemme såvel som i udlandet – bl.a. i Sverige, Norge og Finland. Brandet bliver forhandlet i mange fysiske butikker og webshops.

Du får som dansker en gylden mulighed for at støtte en dansk virksomhed, som leverer vinkøleskabe af højeste kvalitet. Du kan forvente at opleve kompromisløs dansk kvalitet, hvor alt fra design til produktion er tænkt over ned til mindste detalje. Vestfrost fremstillede sit første vinkøleskab for mere end 25 år siden. Vestfrost forhandler ikke blot vinkøleskabe til vinhandlere og restauranter, men også til private vinentusiaster – heriblandt dig.

Vestfrost FZ 365 W

Vestfrost FZ 365 W sølv VinkøleskabVestfrost FZ 365 W er et stort vinkøleskab, som er henvendt til dig, der har en stor vinsamling. Vinkøleskabet har en kapacitet på 365 liter, hvilket svarer til 197 flasker. Du kan således opbevare alle dine vinflasker på én gang, hvilket bør være at foretrække. Står et vinkøleskab med meget opbevaringsplads højt på din ønskeliste, så kan du købe denne model.

Vinkøleskabet opbevarer altid vinen ved den helt rigtige temperatur, hvilket sikres med det ventilerede kølesystem. Der sikres en jævn temperatur i hele skabet, så vinen har mulighed for at blive modnet korrekt.

Vestfrost FZ 365 W har et lavt støjniveau, så du kan sagtens føre en samtale eller lytte til stille musik, selvom du befinder dig tæt på dit vinkøleskab. Der er altså ingen risiko for, at hverken du eller andre personer i husstanden bliver generet af skabet.

Indret skabet efter dine behov

Vestfrost FZ 365 W har mange forskellige højdepunkter. Vinkøleskabet byder på fleksibilitet og frihed, da det er muligt at indrette skabet efter behov. Du kan justere de fem træhylder i højden, hvilket er praktisk i mange forskellige situationer. Vurderer du, at højden ikke er den rigtige, så kan du hurtigt justere den. Det er endda muligt at tage en eller flere hylde(r) ud, hvis du ikke ønsker at bruge alle hylderne på en gang. Foruden de fem træhylder er der en integreret hylde i bunden af skabet.

Modellen har elektronisk temperaturregulering, hvor temperaturen kan indstilles mellem 5 og 22 grader. Den ideelle temperatur vil som bekendt afhænge af, hvilken type vin du vil opbevare. Der er to kølezoner, så du kan sagtens opbevare flere vintyper samtidig. Du kan indstille temperaturen forskelligt i top og bund, hvis du har brug for det.

God luft og optimal beskyttelse mod solens stråler

Vestfrost FZ 365 W er udstyret med et aktivt kulfilter, som konstant renser luften. Den helt store fordel ved dét er, at du ikke risikerer, at lugt kommer til at påvirke vinens smag. Kompressorteknologien sørger desuden for, at vinens temperatur er konstant. Den vibrationsdæmpende kompressor eliminerer problemer med rystelser.

Dette Vestfrost vinkøleskab beskytter vinen optimalt mod solens stråler. Det hænger sammen med, at glasdøren på vinkøleskabet er tonet for at undgå stråling. Solens UV-stråler har altså ikke mulighed for at igangsætte en iltningsproces. Fortjener dine vine den bedste modning, så skal du beskytte vinen mod stråling fra solen.

Du kan erhverve dette flotte, lydsvage og rummelige vinkøleskab til dit hjem, hvis du ligesom mange andre forbrugere har forelsket dig i det. Vinkøleskabet kan bruges til indbygning og som fritstående. Døren er desuden vendbar, og det er nemt at rengøre skabet både indvendigt og udvendigt. Den eneste reelle ulempe ved det omtalte Vestfrost vinkøleskab er, at det er tungt og dermed svært at flytte ved behov.

De vigtigste specifikationer og højdepunkter:

 • Kapacitet: 197 flasker
 • Energiklasse: B
 • Støjniveau: 42 dB(A)
 • Antal hylder: 6
 • Antal kølezoner: 2
 • Bruttovægt: 92 kg.
 • UV-beskyttelse: Ja
ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
Wupti 11.590,00 11.590,00 Læs mere

Vestfrost FZ 414 W

Vestfrost FZ 414 WVestfrost FZ 414 W er et moderne vinkøleskab, som har været særdeles efterspurgt siden modellens lancering. Vinkøleskabet har en god kapacitet på 197 flasker. Pladsen er fordelt på syv hylder bestående af fire regulerbare træhylder, en præsentationshylde, en træhylde med fuldt udtræk og en integreret hylde i bunden. Det giver dig mulighed for at opbevare store mængder vin på samme tid.

Skabet har to kølezoner, så du kan indstille temperaturen til både serveringsopbevaring og langtidsopbevaring. Vil du opbevare forskellige vintyper, så kan du glæde dig over, at det er muligt at indstille temperaturen forskelligt. Det kan du gøre ved at trykke på de integrerede knapper, som er ganske simple at bruge.

Stort vinkøleskab til miljøvenlig opbevaring af vin

Du kan overveje at investere i dette Vestfrost vinkøleskab, hvis du har brug for et stort vinkøleskab til miljøvenlig opbevaring af vin. Skabet vil være det helt rigtige for dig, der har interesse i at skåne din pengepung og miljøet. Modellen tilhører energiklasse A+ og har dermed et lavt energiforbrug. Derudover vil du med sikkerhed blive imponeret over det lave støjniveau på 40 dB(A).

Vinkøleskabet fungerer glimrende i langt de fleste rum. Du kan enten bruge skabet til indbygning eller som fritstående – afhængig af hvad du ønsker. Det er simpelt at montere, anvende og vedligeholde skabet, hvor høj brugervenlighed er i fokus. Skulle du alligevel opleve problemer, kan du læse den medfølgende brugsvejledning.

Eksklusiv præsentation af din vinsamling

Du kan med dette Vestfrost vinskab præsentere din vinsamling på en elegant og stilet måde. LED-belysningen er med til at gøre præsentationen eksklusiv, fordi vinflaskerne bliver lyst op og dermed fremhævet. Det er en fin detalje, som med garanti vil imponere dine gæster. Det er tilmed værd at fremhæve den elegante udtræks- og præsentationshylde med knæk.

Der stilles ingen særlige krav til hverken vedligeholdelse eller rengøring. Du kan komme langt med en ren og fugtig klud, hvis du vil rengøre vinkøleskabet for støv og snavs. Vestfrost vinkøleskabe er generelt nemme at holde rene og pæne.

De vigtigste specifikationer og højdepunkter:

 • Kapacitet: 197 flasker
 • Energiklasse: A+
 • Støjniveau: 40 dB(A)
 • Antal hylder: 7
 • Antal kølezoner: 2
 • Bruttovægt: 87 kg.
 • UV-beskyttelse: Ja
ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
Wupti 11.590,00 11.590,00 Læs mere

Vestfrost W 38

Vestfrost W 38 VinkøleskabVestfrost W 38 er et lille vinkøleskab med plads til 38 flasker. Vinkøleskabet har efterhånden fundet vej til mange hjem, så måske er det også det rette vinkøleskab til dit hjem. Du kan ikke desto mindre læse meget mere om dette skab, som overvejende har fået positive bedømmelser af både medier og forbrugere.

Lille vinkøleskab med UV-beskyttelse og flere kølezoner

Vestfrost vinkøleskab 2 zoner – her har du dét. Du får nemlig et lille vinkøleskab med 2 kølezoner. Flere zoner er en fordel, fordi det giver mulighed for at opbevare vin ved forskellige temperaturer. Den rigtige temperatur har afgørende indflydelse på vinoplevelsen, hvorfor du bør prioritere denne faktor højt.

Ligesom mange af de øvrige vinkøleskabe, så byder dette skab også på UV-beskyttelse. Vil du passe godt på dine dyrebare vindråber, så bliver du også rådet til at købe et vinkøleskab, der kan holde solens stråler væk. Vestfrost W 38 har tilmed elektronisk temperaturregulering med nem indstilling af temperaturen.

Du har mulighed for at montere skabet under en eksisterende bordplade, hvis du vil bruge det som indbygget vinkøleskab.

Flytbart, letanvendeligt og overskueligt

Vestfrost W 38 er som tidligere nævnt et mindre vinkøleskab, som man forholdsvis nemt kan transportere. Det kan stå i de fleste rum i hjemmet, hvor køkkenet, kontoret eller stuen vil være særligt oplagte rum til formålet. Det er let at anvende vinkøleskabet, hvor man via det moderne display kan holde øje med temperaturen. Du kan nemt slukke og tænde skabet, ligesom du kan regulere temperaturen, når der er brug for det.

Du får det fulde overblik over din vinsamling med dette vinkøleskab. Skal du finde en vinflaske til en særlig anledning, så kan du åbne skabet med integreret LED-lys. Foretrækker du at opbevare en lille, men god vinsamling, så vil dette vinkøleskab være et glimrende valg.

De vigtigste specifikationer og højdepunkter:

 • Kapacitet: 38 flasker
 • Energiklasse: B
 • Støjniveau: 45 dB(A)
 • Antal hylder: 12 (6 x 2)
 • Antal kølezoner: 2
 • Bruttovægt: 53 kg.
 • UV-beskyttelse: Ja
ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
Wupti 11.590,00 11.590,00 Læs mere

Vestfrost W 45

Vestfrost W 45Vestfrost W 45 bliver ligeledes solgt i mange butikker verden over – med stor succes i øvrigt. Skal du opbevare en lille vinsamling, eller leder du efter et udstillingsskab til dine yndlingsflasker, så vil dette skab med sikkerhed falde i din smag. Du kan opbevare op til 44 flasker ad gangen.

Det perfekte opbevaringsskab og udstillingsskab

Det er stort set kun fantasien, der sætter grænser for, hvad man kan bruge dette vinkøleskab til. Det mest nærliggende er at bruge skabet som opbevaringsskab eller udstillingsskab. Den ene mulighed udelukker ikke nødvendigvis den anden, hvorfor du sagtens kan bruge skabet til både opbevaring og udstilling. Du kan ikke desto mindre vise din vinsamling frem på en stilfuld og beundringsværdig måde.

Dette Vestfrost vinkøleskab giver dig et unikt overblik over din vinsamling, så du altid kan finde den ønskede vinflaske til hverdag eller fest. Skabets højdepunkter består bl.a. af sorte trådhylder med træ forkant, LED lys, tonet glasdør og nem temperaturindstilling.

De vigtigste specifikationer og højdepunkter:

 • Kapacitet: 44 flasker
 • Energiklasse: B
 • Støjniveau: 45 dB(A)
 • Antal hylder: 5
 • Antal kølezoner: 2
 • Bruttovægt: 55 kg.
 • UV-beskyttelse: Ja
ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
Wupti 11.590,00 11.590,00 Læs mere

Alle Vestfrost vinkøleskabe

NavnForhandlerPrisTotalprisLæs mere
Vestfrost CC45SIL Wupti 11.590,00 11.590,00 Læs mere
Vestfrost vinskab FZ365W SORT Wupti 11.590,00 11.590,00 Læs mere
Vestfrost VKG571 SORT Wupti 11.590,00 11.590,00 Læs mere
Vestfrost W 32 Wupti 11.590,00 11.590,00 Læs mere
Vestfrost W 45 Wupti 11.590,00 11.590,00 Læs mere
Vestfrost W38 Wupti 11.590,00 11.590,00 Læs mere
Vestfrost FZ 365 W Sort LavprisHvidevarer 14.995,00 14.995,00 Læs mere
Vestfrost FZ 365 W Sort Skousen 14.995,00 14.995,00 Læs mere