”Enhver vinelsker fortjener at eje et vinkøleskab med 2 zoner”

Det er der i hvert fald mange forbrugere, der påstår. Det helt store spørgsmål er, om du er enig? Der er visse fordele ved at eje et vinkøleskab med flere forskellige zoner, hvilket du selvfølgelig kan læse meget mere om her og nu.

Hvorfor købe et vinkøleskab med 2 zoner?

Der er en meget simpel, men vigtig grund til at købe et vinkøleskab med 2 zoner. Det giver dig nemlig en gylden mulighed for opbevare forskellige typer af vin ved forskellige temperaturer. Er du bevidst om, at rødvin og hvidvin (r) ikke bør opbevares ved de samme temperaturer, så kan du også godt se, hvorfor det er en fordel at købe et vinkøleskab med flere zoner.

Foretrækker du at opbevare alle dine vine ved samme temperatur, så kan du selvfølgelig nøjes med at købe et vinkøleskab med én zone.

Der er med udgangspunkt i ovenstående ingen grund til at købe mere end ét vinkøleskab, da du sagtens kan opbevare flere forskellige vine i ét og samme vinkøleskab. Det skal du huske på, når du besøger en forhandler af vinkøleskabe – enten fysisk eller online.

Vinkøleskab bedst i test – De bedste vinkøleskabe med flere zoner

Der er efterhånden mange vinkøleskabe, som byder på 2 eller flere zoner, hvilket vil være en glædelig nyhed for dig, som netop leder efter denne type vinkøleskab. Det er meget fornuftigt at gå efter et testvindende vinkøleskab, da du kan betragte den testvindende status som et stort kvalitetsstempel.

Du kan i første omgang tage et kig på vinkøleskabene fra følgende brands:

  • Vestfrost vinkøleskab
  • Siemens vinkøleskab
  • Caso vinkøleskab

Vestfrost, Siemens og Caso er brands, som garanterer kvalitet for alle pengene, så du er mere eller mindre sikret en god handel

Det er sjældent helt billigt at købe et vinkøleskab fra en anerkendt producent, men der er som bekendt en logisk sammenhæng mellem pris og kvalitet. Du spilder altså ikke nødvendigvis dine penge ved at være mærkebevidst, da de store kendte mærker oftest er dem, der er nået længst på udviklingsfronten.

Se også: Caso vinkøleskab

Vinkøleskab med flere zoner – Hvordan fungerer det i praksis?

Har du aldrig stiftet bekendtskab med et vinkøleskab med flere zoner, så har du måske svært ved at forestille dig, hvordan det fungerer i praksis. Du vil dog helt sikkert ånde lettet op, når du finder ud af, hvor simpelt det er at betjene et vinkøleskab med 2 eller flere zoner.

Det er nemt og hurtigt at indstille individuelle temperaturer for de to temperaturzoner, da hver zone byder på et simpelt betjeningspanel. Du kan f.eks. indstille den ene zone til 10 grader og den anden zone til 17 grader. De to zoner er uafhængige af hinanden, så temperaturen i den ene zone vil ikke påvirke temperaturen i den anden.

Det er alt sammen noget, som vi kan takke den teknologiske udvikling for, da det ikke var en mulighed tidligere. Du kan allerede i dag forkæle dig selv med et integrerbart vinkøleskab med 2 zoner, hvis det står øverst på din ønskeliste.

Se også: Vestfrost vinkøleskab