Der findes forskellige typer af vinkøleskabe, hvilket du skal være opmærksom på, når du skal finde dit ideelle vinkøleskab. Du vil på din søgen efter et vinkøleskab helt sikkert falde over en håndfuld integrerede vinskabe, som er meget populære blandt danske vinsamlere.

Hvorfor skal jeg købe et vinkøleskab til indbygning?

Er der i virkeligheden nogle fordele ved et vinkøleskab til indbygning, eller er det udelukkende en tilfældighed, at denne vinkøleskabstype er så eftertragtet?

Se også: Vinkøleskab

Der er naturligvis et væld af fordele ved et integreret vinkøleskab, og de fordele vil vi selvfølgelig gerne fortælle dig om. Du kan læse om, hvorfor det er fordelagtigt at vælge et indbygget vinkøleskab frem for et fritstående vinkøleskab nedenfor:

  1. Det er en pladsbesparende løsning – Hvis du ikke har verdens største bolig, så kan du glæde dig over, at et indbygget vinkøleskab er en pladsbesparende løsning. Der vil nemlig være mulighed for at montere et mindre vinkøleskab under bordpladen eller et andet sted i køkkenet.
  2. Det bliver en integreret del af køkkenet – Et indbygget vinkøleskab vil på det visuelle plan også passe godt ind i de fleste køkkener. Det vil det i hvert fald komme til at gøre, hvis du går efter et vinkøleskab, som delvist er fremstillet af de samme materialer som de øvrige køkkenelementer.
  3. Du har altid din vin inden for rækkevidde – Investerer du i et vinkøleskab til indbygning, så behøver du ikke længere at bevæge dig ned i kælderen hver gang, du har lyst til et glas vin. Du kan nemlig nøjes med at gå ud i dit køkken, hvor vinen bliver opbevaret.
  4. De er lydsvage – De integrerbare vinkøleskabe er som udgangspunkt ganske lydsvage, så du vil ikke føle dig forstyrret, når du står og laver mad i dit køkken. Det skal dog nævnes, at der er nogle vinkøleskabe, som er mere lydsvage end andre. Vær derfor opmærksom på støjniveauet (angivet i dB), når du skal købe et vinkøleskab.

Vinkøleskab integrerbar – Disse producenter melder sig på banen

Der er efterhånden mange producenter, som har prøvet kræfter med at udvikle integrerbare vinkøleskabe til verdens mange vinelskere. Besøger du en online forhandler, så skal du huske at angive, at du ønsker et vinkøleskab til indbygning, hvis det er tilfældet.

Du vil hos de førende forhandlere af hvidevarer blive bekendt med, at der findes følgende producenter af indbyggede vinkøleskabe:

I dag er det mest almindeligt, at danske forbrugere køber et Siemens vinkøleskab til indbygning, da Siemens er en af de førende producenter på markedet. Det er dog meget sandsynligt, at du også vil falde over andre producenter af vinkøleskabe end de førnævnte.

Se også: Caso vinkøleskab

Find det perfekte vinkøleskab til indbygning på nettet

Før du spilder en masse tid på at besøge lokalområdets mange fysiske forhandlere, så bør du undersøge, om du ikke kan finde det perfekte vinkøleskab til indbygning på nettet. Der er i hvert fald muligheder nok, da der er rigtig mange webshops, som forhandler indbyggede vinkøleskabe fra en verden af forskellige mærker.

Bliver du i tvivl om, hvorvidt det ønskede vinkøleskab er egnet til indbygning eller ej, så tag fat i forhandleren. Det er nemlig en smule besværligt at skulle sende et vinkøleskab retur, hvis du ved en fejl har købt den forkerte model.

Se også: Liebherr vinkøleskab